Teenager Party 2. rész

2. rész

II. Az első napom a gimnáziumban

Szülőfalumban is van gimnázium, de én megvezetve attól, hogy a szomszéd falu gimnáziuma elektronikai szakközépiskola lesz, oda iratkoztam be. Azonban ebből nem lett semmi. Nem találtak elegendő szakoktatót és így nem kapta meg a szakközépiskolai státuszt a suli. De mire ezt megtudtam, megszerettem az iskolát és a közeget.

Reggelente vonattal jártam át három társammal, akik közül kettő lány volt. Abban az időben még gőzmozdony húzta a régi külső lépcsős (vadnyugatihoz hasonló) vagonokat.

A gimnáziumhoz egy különösen szép és gondozott parkon keresztül vezetett az utunk. Valószínű a település tanácselnökének szívügye volt a szóban forgó park, mert nagy figyelmet fordítottak rá. Sok szép fa, cserje, évelő és egynyári virágok garmadája virult ott. Volt szabadtéri színpad és söröző is. Több kertész dolgozott állandóan a parkban és munkájuknak megvolt az eredménye. Ahogy visszagondolok, még ma is csak nagyon kevés helyen van ehhez hasonló. Akkor még nem tudtam milyen sok szép percet fogok itt eltölteni.

A parktól már csak pár száz métert kellett a gimnáziumig menni. A gimnázium kétemeletes majdnem új, az akkori szocreál stílusnak megfelelő lapos tetejű épület volt, amelyben a földszinten még általános iskola működött. A két emeleten a gimnázium helyezkedett el.

Az osztálytermek tiszták, világosak voltak központi fűtéssel ellátva. Az osztálytársaim a környék falvaiból bejáró munkás-paraszt származású fiatalok voltak. Mint ahogy az általános iskolában, itt is együtt voltunk magyar és cigány származású diákok és senkiben nem vetődött fel az, hogy kinéztük volna cigány származású osztálytársainkat. Senki nem reklamált, ha egy cigányszármazású gyerek mellé kellett leülnie. Nem jött be a szülő ez ügyben reklamálni. Valahogy természetesnek vettük, hogy ha egykorúak vagyunk, akkor egy osztályba járunk. slussz-passz.

Tanáraink is normális tiszta lelkületű emberek voltak, akik igyekeztek a tantárgyukra koncentrálni, s nem kevertek bele különösebben sem aktuálpolitikát sem egyéb zavaros nézeteket.

Már az első órán megkedveltük Illési tanár urat, aki a német nyelvet próbálta nekünk megtanítani. Nagyon megragadt bennem az a kijelentése, amely szerint lesz olyan, hogy az egész osztályt 5- ször is felelteti egy órán. Tehát előfordulhat, hogy mindenki 5 jegyet fog kapni csak egy tanórán. Mi egy kicsit hitetlenkedve néztünk rá, hiszen 32-en voltunk az osztályban, s eddigi tapasztalataink alapján úgy gondoltuk örüljön, ha egyszer végig tud menni az osztályon. Neki lett igaza. S mindezek ellenére éreztük, hogy olyan jó kisugárzása, modora van, s kicsit bohém természete mögött nagy tudás lakozik, amely tiszteletet és szeretetet érdemel. A négy év során sok vidám percet szerzett nekünk humorával és szórakozottságával.

A délelőtt az ismerkedésről szólt, majd megebédeltünk, s én úgy döntöttem, hogy kimegyek a vasútállomásra és hazamegyek. A parkban odamentem a sörözőbe és kértem egy korsó sört. A csapos szó nélkül kiszolgált én meg jóízűen megittam a sörömet és hazamentem.

Második napom a gimnáziumban.

Kérem, ne ijedjen meg a kedves olvasó. nem fogom a 4év gimnáziumi történéseit napi részletességgel leírni.

Kezdtünk megismerkedni egymással. a hasonszőrűekkel hamar összebarátkoztam.

Fő kapcsolódási témák: cigaretta, ital, nők, zene, s végül, de nem utolsó sorban: a sportok. s csak ezt követte az iskola és a tudományok.

Cigarettázni 12 éves koromban kezdtem. A tőlünk néhány háznyira lakó Feri barátommal kezdtünk ennek a hülye szenvedélynek hódolni. Pedig nem egyszer kaptunk nikotinmérgezést. Egyszer egy doboz Sport cigarettát vettünk. ez kb 20 cm hosszú volt. S gondolom az volt benne a sport, hogy, aki el tudja szívni az egy komoly ember, vagy legalább annak néz ki.

Hát mi elszívtuk. kb két nap kellett ahhoz, hogy kiheverjük.

Másodjára-az előző után néhány hónappal, amikorra elfelejtettük, hogy jártunk-, vettünk két Csongor szivart. Ezt gondolom, olyan láncdohányosok szívják, akiknek már a sok cigaretta meg se kottyan. Túl vannak minden megpróbáltatáson, gyereknevelés meg ilyesmi, s szado-mazohizmusból ünnepnapokon elszívnak egy csongort.

Rágyújtottunk a tyúkól és a fáskamra között egy-egy kugli fán ülve szívtuk a csongort.

Még a végére sem értük, de már érződött a hatása. Először émelygés, majd rosszullét, majd róka. Szóval adtunk az élvezeteknek.

Egyébként apám már kb 13 éves koromban tudta, hogy cigizek. Úgysem tudom megtiltani, nem vagyok veled egész nap. Majd rájössz, hogy ez egy baromság, de ő is szívta vagy 60 éves koráig. Ezután ha nem volt cigije tőlem kért.

Egyszer egy tavaszi borongós vasárnapon a Feri haverommal trágyát terítettünk szét a kertben apám irányítása mellett. A nikotinéhség meg egy kis kibúvás a munka alól arra terelt bennünket, hogy azt mondtuk apámnak: megyünk wc- re. beálltunk a budiba és rágyújtottunk. Az ajtó fölötti szellőző lyukon ömlött ki a füst. kisvártatva apám akkor kezdett el kiabálni, hogy segítség kigyulladt a budi, amikor betette a slag végét és mi, mint valami ázott verebek kimenekültünk a budiból.

  • Bocsi fiúk! ezt a poént nem akartam kihagyni.

A cigarettázáshoz érdekesen viszonyult a gimnázium vezetősége. Az első évben tiltották, ezért már a második napon megállapodtunk abban mi dohányzó diákok, hogy a 2. emeleti wc-ben alakítjuk ki a dohányzónkat. A fölszinti nem felelt meg, mert oda általános iskolások is bejártak. Az első emeleti a tanári szoba miatt esett ki, így maradt, mint egyetlen lehetséges verzió a 2.-emeleti wc. A dohányzó wc minősítésnek szabályai is voltak. Itt maximum kis dolgozni volt szabad, csikkeket eltüntettük, és patika rendnek és tisztaságnak kellett benne lenni.

Nem is volt belőle különösebb konfliktus.

Érdekes módon második és harmadikos koromban megengedték a dohányzást, s a 2 .emeleti wc előtti folyosórészt jelölték ki dohányzónak. Kerültek oda székek és hamutartók.

Sajnos negyedikes koromra megint illegalitásba kellett vonulnunk, mert úgy gondolták valahol valakik, hogy mégsem helyes ezt legalizálni.

Ital

Italhoz több forrásból is hozzá tudtunk jutni. legegyszerűbb volt boltból beszerezni, de a gimnáziumhoz közel volt egy presszó, egy utcával arrébb egy söröző, két utcával arrébb a már említett parki söröző. Ha nálam volt nappali házibuli, akkor a frissen készült pincében tárolt saját termésű szőlőből készült fehér vagy vörösborból csipegethettem kedves vendégeimnek. Az italt és a cigarettát akkoriban nem terhelték még ekkora adók, mint most. például az általam kedvelt ezüst Kossuth cigaretta ára3,5 Ft volt. Fecske füstszűrős cigaretta ára 4,40 Ft. Alig több mint egy kg kenyér: 3,60.

Egy liter átlag bor (jobb mint a mostani kannás, meg szalmából készült tablettás)15-20 Ft-ba került.

Vendéglátóhelyen egy korsó sör 5,3 Ft-ba került,egy féldeci pálinka is hasonló árú volt.

Abban az időben a 60-as években, a 70 –es évek első felében nagyon alacsony volt az infláció, így az árak évekig nem változtak.

Nők

Úgy 13 éves lehettem, amikor kezdtek érdekelni a lányok. Illetve egy lányt kezdtem érdekelni én. Évának hívták. Volt egy cigány származású utcabeli barátom a Feri, akinek volt egy húga. Éva úgy kezdett ki velem, hogy elment a Feriékhez azzal, hogy a húgával akar beszélni. Aztán a Ferit megkérte, hogy hívjon át engem. Ez volt a hírlánc. Feri átjött. S mondta mi a helyzet. Ez általában estefelé fordult elő, s vagy végeztem még valami kerti munkát vagy nem, de még fürdés előtt álltam. Anyámék csodálkoztak miért kell ahhoz lezuhanyozni, hogy átmenj a haverodhoz? s miért kell felöltözni? Mármint fürdőnadrágnál többre.

Persze a Feriéktől hamar lekoptunk. Sétáltunk, beszélgettünk. Ezzel eltelt egykét óra. A sportpálya mellett mentünk el, amely elég gyérül volt kivilágítva. Elérkezettnek láttuk mindketten az alkalmat, hogy egy kicsit közelebbről megismerjük egymást.

S bizonyára idétlenül, de lelkesen csókolózni kezdtünk. Ez annyira megtetszett nekünk, hogy egyre gyakoribbá váltak Éva látogatásai a Feriéknél.

Sajnos ennek a mi kis flörtünknek a más irányba kerülés vetett véget. Az Éván kívül persze udvaroltam minden lánynak, akinek lehetett, közben és utána is.

Persze nagy lökést adott ez irányú elfoglaltságomnak a hippi lányokkal való találkozás, amely a gimiben óriási magabiztosságot adott nekem. S ez tetszett a lányoknak. S persze nem fogtam vissza magam. Randiztunk mindenütt ahol csak lehetett. A könyvtárban, a gimi mellett lévő moziban, a cukrászdában, a sörözőben. Ebben az volt a jó, hogy 3 külön teremből állt. Természetesen a legbelső termet választottuk, ahol viszonylag zavartalanul beszélgethettünk, csókolózhattunk. Ha komolyabbra fordult a helyzet, akkor jött a házibuli. Ide természetesen bevállalós, lazább lányokat hívtunk meg.

Csak néhány hónap telt az iskolaévből, amikor menzára menet felfigyeltem egy nyolcadikos szép lányra. Mindig kint állt az osztályajtóban és szemezett velem. De ebben az időben inkább az idősebb lányokat preferáltam. Azt hiszem, nem kell megindokolnom miért. Így az első gimis évben meg sem szólítottam. Nagy bölcsen úgy gondoltam hadd nőjön még. Rá még visszatérek.

A kétlaki életemnek, tehát annak, hogy napközben egy másik faluban tanultam, délután meg este a szülőfalumban voltam, egy másik előnye is volt. Ugyanis megvolt a baráti köröm mindkét településen, amelyben valamivel nagyobb számban képviseltette magát a „gyengébbik nem”. Főleg később 16-17éves koromban ezt nagyon hatékonyan ki is használtam.

Sajnos a jól sikerült nyári kalandom után az intenzív csajozás ellenére nyolc hónapot kellett várni a következő lányra. mármint olyanra, akit valóban ágyba tudtam vinni.

A nyolc hónap alatt szerveztünk vagy 12-15 házibulit, Csókolóztam vagy 15 lánnyal, de ez a második nehezen akart összejönni. Beszéltük a haverokkal, hogy valamit nem jól csinálunk, mert ők is hasonló cipőben jártak vagy még rosszabban, mert még szüzet voltak. De mit csinálunk rosszul? Alaposan kielemeztük a helyzetet, s megállapítottuk, hogy az óvszer hiánya az oka sikertelenségünknek.

Jött a következő kérdés: ki vegyen óvszert. S ha már vesz, akkor persze olyan mennyiséget, hogy az egész haveri társaságnak jusson. Önkéntes jelentkező nem lévén gondoltuk kisorsoljuk. de akit kisorsoltunk napokig hezitált, vívódott, így visszavontuk ez irányú megbízatását. Néhány ilyen balul végződött kotonvásárlási kísérlet után, erőt vettem magamon és bevállaltam az üzlet lebonyolítását.

Persze én is figyeltem arra, hogy a trafik előtt vagy utánam ne legyen sor. S amikor alkalmasnak véltem a nap és hold együttállását és a sortalanságot a trafik előtt, bátran odaléptem és megvásároltam a tekintélyes mennyiségű óvszer mennyiséget.

Csodálkoztam, és hiányoltam, hogy a trafikos még egy kurva megjegyzést se tett, valami olyat hogy gratulálok, hajrá.

Pedig jólesett volna, mert mint kiderült egy leendő törzsvásárló első ügyletének lehetett részese, s ha tudta volna, mennyi kotont fogok tőle vásárolni biztos még grátiszt is adott volna.

Természetesen a kotont annak rendje és módja szerint szétosztottam. Melynek lett két napon belül egy kis botrány szagú következménye. Ugyanis az egyik nyeretlen kétéves tag a csapatból a kotont nem rendeltetésének megfelelően használta, hanem vízzel jól feltöltötte, s az egyik osztálytársát akarta vele megbombázni a második emeletről. Sajnos hiba csúszott a számításába, mert nem a barátját találta el, hanem az igazgató helyettes mellett robbant a sok liter vízzel teli koton, aki éppen akkor lépett ki az iskola ajtaján.

Be kell valljam, mint néző én is részese voltam a technikai inzultusnak, s ahogy földet ért a kotonbomba egyből behúztuk a fejünket.

Az Igazgatóhelyettes persze felrohant az emeletre, s hogy-hogy nem, de azonnal eltalálta, melyik tanterembe kell jönni.

  • Ki volt az? ordított

Persze mi mind ültünk a helyünkön mintha nem is sejtenénk, hogy miről van szó.

  • Ki, ki volt az, igazgatóhelyettes úr! kérdezte egy bátrabb társunk ártatlan fapofával

  • Ne játszák itt az ártatlant, azonnal mondják meg ki akart kotonnal agyonütni.

Lehorgasztottuk a fejünket, majd felrobbantunk a bennünk feszülő röhögéstől.

próbáltunk fapofát eröltetni magunkra. Arcizmaink nem akartak engedelmeskedni, a rekeszizmunk görcsölni kezdett. Néhányan könnyezni kezdtek.

  • Mi nem láttunk ilyet, mondja a szószólónk.

  • Ha nem mondják meg az egész osztály igazgatói intőt fog kapni.

Persze nem mondtuk meg így sem. Megvédtük a társunkat. Kezdtünk csapattá kovácsolódni.

Az igazgatóhelyettes fenyegetőzőtt még egy darabig, majd elviharzott. Még nem érte el a lépcsőt, amikor belőlünk kitört a röhögés. hehehe, még hogy kotonnal agyonütni. hehehe.

Persze nem kaptunk semmi büntetést, ha csak azt nem, hogy az osztályfőnökünk, aki tornatanár volt, egy olyan erőnléti tornaórát tartott nekünk, hogy még három nap múlva is izomlázunk volt.

De visszatérve eredeti témámhoz a lányokhoz.

1970 tavaszi szünetében, persze munkanapon, szerveztem egy bulit, amelyre meghívtam egy szülőfalumbeli lányt, akit Annának hívtak és már régóta kerülgettük egymást. Volt egy kultúrházbeli buli, ahol egész este együtt voltunk. Hazakísértem, nagyokat smároltunk a kapuban, engedte magát letapizni, de leállított, ezért úgy gondoltam, hogy most vele állok legközelebb a szexhez. Mellette szólt az is, hogy egy évvel idősebb volt, mint én.

Már előző nap vettem egy üveg Hubertust, hogy a lányokat mégsem apám kisüsti pálinkájával kínáljam, s eldugtam a pincében. Meghívtam két srácot a legjobb gimis haverok közül, mondtam hozzanak magukkal csajt.

Szüleim megbízható komoly emberek voltak. Biztos számíthattam rájuk a tekintetben, hogy nem most lógnak el a munkahelyükről, nem most felejtettek itthon valamit.

Így már 8 óra 00 perckor indulhatott a buli. magnóm még nem volt. Fogtunk a rádióban valami elfogadható zenefélét lehúztuk a rolót, félhomályt csináltunk, ittunk és társasjátékoztunk. Olyan társasjátékot persze, aminek tétje is van. pl. a zálogot kell adni a vesztesnek. Így aztán egy két óra alatt a társaság hiányos öltözékben várta a zálogtárgyak kiváltását.

  • Mit érdemel az a bűnös, akinek a zálogtárgya a kezemben van, kérdezte valamelyikünk.

S mi javasoltunk valamit, aminek köze volt a szexualitáshoz.

– Apáca smaci egy találomra kiválasztott személlyel.

– Elfogadjátok?

– El.

Előkerült a zálogtárgy beazonosítottuk a tulajdonosát. Majd kértük forduljon el, s válasszon magának párt. Rámutattunk valakire.

  • Ő jó lesz? vagy igen mondott vagy nemet, de előbb utóbb meg volt a páciens.

Letérdeltek egymással szembe, az arcuk közé tettünk egy újságot, s leoltottuk a villanyt. Ezzel egy időben persze az újságot elvettük, s vagy öt másodperc múlva vagy sokkal később gyújtottuk fel. Ha valamelyik fél jelzett valami kívánságot a sötétség hosszára vonatkozóan teljesítettük.

Fiúkkal szúrtunk ki általában úgy, hogy a legjobb lányt válassza. A lánnyal megbeszéltük, hogy ha leoltjuk a villanyt tűnjön el a pasi elöl. S ilyenkor nagyot röhögtünk azon, hogy amikor felkapcsoltuk a villanyt négykézláb kereste a nőt a szőnyegen, de nem lelé.

S mi ezt nagyon viccesnek találtuk.

Persze egy idő után unni kezdtük a játékot egyre többször kezdtek a párok elkalandozni és nem figyeltek a játékra, sőt kezdett szétszéledni a társaság egy egy szobába félrevonultak.

Én a nagy lakásban hagytam az úri társaságot és Annával és egy fél kancsó fehérborral kivonultunk a kéglibe. ez egy 14 nm-es külön bejáratú szoba volt, akkor még olajkályha fűtéssel és egy zuhanyozóval.

Azt hiszem nem is kell mondanom, hogy már jó ideje feltekertem az olajkályha szabályozó gombját, hogy ha idekerülünk, akkor nehogy a hideg legyen a kudarc oka.

A szobában két heverő volt, akkor még egymástól messze. Annyi eszem nem volt, vagy csak nem akartam a dolgoknak annyira elébe menni, hogy átrendezzem a szobát, így leültünk az ágyamra.

Ittunk egy kis bort és elkezdetünk csókolózni.

  • De jó kis kéglid van. mondja

  • Én építettem.

  • Ne mond és mikor?

Elmeséltem a sztorit röviden, mert szorított az idő. már dél körül járt, így nem engedhettem, hogy vakvágányra fussunk.

  • Látod, mondom, hozzám bármikor jöhetsz itt elvagyunk. Van úgy, hogy szüleimmel alig találkozom. Ide meg nagyon ritkán jönnek.

Érzem, hogy kezd feloldódni. leveszi a pulóverét. Kötött vékonyabb blúz van rajta. Látom a melltartó pántját a nyakkivágásban.

Valami szövetnadrág van rajta. elég jól kiadja a formáját. Lerúgja a cipőjét, én meg eleve már papucsban jöttem ki és eldől a hátam mögött a heverőn. Persze én is mellé fekszem. Szűkösen, de elférünk. Megint heves csókolózásba kezdünk, majd óvatosan a lába közé teszem a jobb lábam. Hagyja.

Egyre jobban magamhoz szorítom a csípőjét is, érzem, hogy kezdünk bemelegedni. Az arcunk forró, mintha lázasak lennénk. A lány csípője és az enyém is elkezd hullámzani. Símogatom a mellét ruhán keresztül, hagyja.

Kihúzom a blúzát a nadrágból felnyúlok a háta közepére. keresem a melltartó kapcsait. Nem találom. Kicsit zavarba jövök. Erre felül.

Na megint elrontottam valamit- gondolom, de szerencsére csak úgy dönt, hogy leveszi a blúzát, sőt tovább megy. Istenem gondolom magamban: egy lány itt a félhomályban kicsatolja előlkapcsos cicifixét. szép telt, most a melltartótól kicsit gyűrött cicijei az orrom előtt. húú.

Most hirtelen átvillan az agyamon, hogy mi lesz, ha úgy járok, ha eljutunk odáig és (f)elsűlök?

Elfelejtettem reiszolni tegnap, basszus. bosszankodom magamban. Legalább kétnapi adag sperma küzd, a mielőbbi kiszabadulásáért. de itt még nem tartunk. ha már ő lépett gondoltam lépek én is.Ledobom az ingem és a trikóm. Elkezdem simogatni finom szép kerek melleit. Tetszik neki, magához szorít, puszilgatom.

Néhány perc és sok puszi meg csók után úgy gondolom eljött az ideje, hogy lépjek. Lassan csúszik lefele a jobb kezem. Nadrágon keresztül simogatom a punciját. kigombolom a korcgombot. gombos a nadrágja, így lassan egyenként kigombolom. A Lajosom tettre kész, gondoltam én is adok neki egy kis élményt. gyorsan lehajítom a nadrágom és a kezébe adom férfiasságom.

Óvatosan fogja. Kicsit meglepődik, de nem ereszti. Látszik, hogy nem nagyon tudja, mit kell vele csinálni. De hamar rájön, és elkezd finoman simogatni, én is őt.

Most már a bugyijában vagyok. A jó sok szőrtől megrettenek kicsit. Visszagondolok, hogy az Esztinek nem volt ilyen őserdeje.

A sok szőr között keresem a csiklóját és a vagináját. Lassan a finom síkosság rávezet.

Lehúzom a nadrágját, hagyja, de a bugyit levételénél megakad.

  • Figyelj nem akarok teherbe esni, azt hagyjuk.

  • Van óvszerem. mondom büszkén és magabiztosan, nem kell félned.

  • Voltál már pasival?

  • Még nem és te? Te biztos voltál már, mert olyan magabiztos vagy.

  • Pasival én sem.

  • Látod, ezért ne félj tőlem vigyázok rád, s az ágy mellett lévő íróasztalom alsó fiókjából előveszek egy kotont. Kirágom a csomagolást és mutatom neki. Kézbe veszi, nézegeti.

  • Megmutassam, hogy kell feltenni? kérdem. S odateszem a farkam hegyéhez s mutatom. Annyi a titka csak, hogy úgy kell ráhúzni, hogy letekered, ami most fel van tekerve. segítesz?

Óvatosan megfogja, tekeri a farkamra és közben nevet.

  • Na ilyet sem csináltam még.

  • Látod, így nem eshetsz teherbe. a spermám itt marad belül.

Eközben visszaesünk a felhevült állapotból. Igyunk egy kis bort javasolom.

Borivás után azt mondja, pisilni kell.

  • Most ne menj ki. Javasolom. -Pisilj a zuhanyozóba.

Úgy tesz, majd megmossa a punciját. visszafekszik mellém, de a bugyit nem vette vissza. lassan kezdünk mindent elölről.

Amikor már elég jól előrehaladunk a pettinggel, kopognak.

Persze nem esik jól. Annát betakarom, felveszem a fürdőköpenyem és kinyitom az ajtót. A Józsi haver van az ajtóban.

  • Jenő ne haragudj, de mennünk kell, megy a vonatunk vissza.

  • Bocsássatok meg, hogy magatokra hagytalak benneteket. Milyen rend van a lakásban?

  • Semmi gond, hajrá! A lányok elmosogatták a poharakat, a megmaradt Hubertust elvisszük jó?

  • Jó vigyétek. Mennyi az idő.

  • Mindjárt három óra.

  • Köszi, hogy eljöttetek. A jövő héten megbeszéljük. sziasztok.

Becsukom az ajtót. Anna azt mondja, hogy ő is menni akar. De nem elég határozott.

  • Ne menj Édes ráérünk. Itt már nem zavar senki. Bezártam az ajtót.

Visszafekszem mellé. Lajos közben elájult, de nem annyira, hogy leesne róla a kabát.

Huh. Kicsit flusztrált vagyok az intermezzo miatt. Visszafekszem lány mellé. Szépen lassan kezdek visszatérni a nőre. Úgy érzem meg van főzve a lány, csak most már tudjam ”megenni”.

Basszus, ez a kis közjáték nem hiányzott, bosszankodom. sok időt elcsesztünk a zálogosdival is.

Lassan visszatérünk a valós időbe és térbe.

Egy kicsit felpörgetem a tempót. Újjazom. A szűzhártyája rásimul az újamra. A Lajosom áll mint a cövek. A lány hevesen veszi a levegőt, csípője ritmusosan mozog.

Rámászom. Óvatosan a vaginájához teszem a farkam. A hegyével óvatosan próbálok behatolni. a lány tiszta lucsok.

  • Fáj? kérdem

  • Kicsit

  • Szólj, mikor úgy érzed beljebb mehetek,

  • Jó.

Egy darabig még ott vagyok az ajtóban, talán a makkom, ha belül van.

  • Most próbáld meg egy kicsit beljebb tenni.

Ennél szebb kérést egy férfi el sem tud képzelni.

Óvatosan beljebb tolom, de érzem, hogy feszül. Valahogy aszinkronba kerül a mozgásunk, vagy én nem bírom tovább, s lökök egyet a csípőmmel.

Felsikít, de nem vészes. Megállok a mozgásban. Hagyom pihenni egy kicsit.

  • Fáj még? kérdem

  • Már nem annyira, de kérlek, ne tedd be teljesen.

  • Jó.

Kb. félig vagyok a lányban. Könyökömmel támasztom magam. Puszilgatom, simogatom.

Ha befele nem mehetek gondoltam, akkor azzal gazdálkodok, ami van, vagy amit lehet,

Kihúzom a Lajost és vissza ameddig nem fáj neki, vagy ameddig nem szól.

Így szeretkezünk vagy öt percig, amikor eldurranok. először nőben, igaz, hogy most meg kotonban.

A lány nem ment el azt láttam.

  • Bocsi, de már majd felrobbant a farkam. Meglátod lesz ez még jobb is.

  • Nem baj, az a lényeg, hogy sikerült elvenned a szüzességem, s nem is volt olyan vészes. Köszönöm, hogy figyeltél rám.

  • Ez csak természetes.

Csókolózunk, Lajosom lassan elernyed, kihúzom, leveszem a farkamról, s görccsel lezárom a kotont, melléfekszem.

  • Köszönöm édes ezt a szép napot és hogy velem voltál először.

Megcsókolom.

  • Erre igyunk egy kis bort. Mondom.

Koccintunk, iszunk, elmegy zuhanyozni, látom, hogy némi vér van az ágyon. teszek rá egy törölközőt. Megtörölközik, lefekszik, visszafekszem mellé.

Elszunyókálunk, s mire felébredek nem szűrődik be fény.

  • Anna! ébresztem újdonsült szerelmemet

  • Besötétedett. Javasolom, menj haza, nehogy balhé legyen otthon. elkísérlek.

Felöltözünk, kimegyünk a kégliből. Apám még szöszmötölt kint valamit.

Köszönünk neki. Apám visszaköszön, nem szól semmit. Elmegyünk.

Boldogan botorkálok haza.

Másnap bementem nagyanyámhoz. Már eljutott hozzá a hír.

Eszem valamit. Leül velem szemben.

  • Hallom vendéged volt. felavattad a kéglit?

  • Fel. Vigyorgok.

  • Nem félsz, hogy felcsinálod azt a szegény lányt?

  • Védekeztünk.

  • Vigyázz a lányokra. Tiszteld őket.

Ebben maradunk.

https://www.youtube.com/watch?v=7qMls5yxP1w Beatles

https://www.youtube.com/watch?v=Mb3iPP-tHdA https://www.youtube.com/watch?v=jdXzFPZtNeU

https://www.youtube.com/watch?v=6d5ST3tbPIU

https://www.youtube.com/watch?v=kGBjwJestl4

és egy kis rock a klasszikusok közül

https://www.youtube.com/watch?v=Mln0RciE2o0

https://www.youtube.com/watch?v=Wr9ie2J2690

https://www.youtube.com/watch?v=0cPXwc-5Kw8  Rolling Stones

vége a 2. résznek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kettő × 1 =

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás